BRAMBORY V PAPIŇÁKU
Brambory v papiňáku - rychlá úprava a slast v puse
#
#
# POTŘEBNÉ PŘÍSADY
#
# asi kilo brambor, 100 g másla, větší cibule
#
# POSTUP PŘÍPRAVY
#
# Brambory klasicky oškrábeme a nakrájíme na plátky. V papiňáku rozpustíme máslo a
# na něm osmahneme cibulku nakrájenou na kolečka /do růžova/. Pak přidáme
# brambory, promícháme s máslem a cibulí a posolíme. Papiňák uzavřeme, počkáme až
# začne pískat a za 3-5 minut vypneme plamen a necháme dojít. Brambory je lepší
# nechat tak těch 5 minut, krásně se připečou
#
# Tahle příprava je vlastně příloha např. k masu, u nás doma snědeno jako hlavní
# chod, zkusila jsem přidat i česnek - lahůdka )
#
# Recept jsme našla na internetu a fakt báseň. A hlavně rychlá příprava - šetří
# čas. Doporučuji zkusit, mňam.
# __________________________________________________________________________
# POZNÁMKA POD ČAROU )
#
# Je třeba opravdu dodržet tu dobu, tzn. necháme papiňák zapískat a necháme tak
# 3-5 minut. Já jsem taková hlava děravá a jsem schopná na to zapomenout, tak si
# dávám minutkovník ))
# Vyzkoušejte, dodržte časové doporučení a fakt se nemusí nic drhnout - čestný
# pionýrský.
#